Kategorier
Okategoriserade

Huawei och Desktop mode.

När jag fick min Huawei Mate 10 Pro i min hand för ganska exakt ett år sedan var jag väldigt förväntansfull. Kameran var det stora dragplåstret men även ”Desktop mode” var en anledning stor som någon. Med en skärm, mus och tangentbord kunna förvandla din telefon till en PC väckte mitt intresse.

Dagarna gick. Veckorna gick. Månaderna gick. Till slut så löste sig problemet med skärm. En rockad med sönerna gjorde att det helt plötsligt stod en fin skärm inne på mitt kontor. Nu skulle det äntligen börjas med att lära sig hur Desktop Mode fungerar.

När något krånglar så tröttnar jag väldigt fort. Det trådlösa tangentbordet som jag fick av min äldsta son och sambo vägrade att hoppa över till svensk layout. Det enda som fungerade var Azerbajdzjan.
Vet ni hur svårt det är att skriva svenska på ett tangentbord från Azerbajdzjan?

Efter en uppdatering av telefonen hoppade plötsligt tangentbordet igång på svenska. Lycklig som en björk om våren började jag testa.

Detta inlägg är författat med min telefon i desktop mode. Jag använder mig av den inhemska appen ”Anteckningar”. Det är en liten fin texteditor som fungerar alldeles utmärkt för mina behov.

Att sedan posta till bloggen är enkelt. En halvmånads chimpans fixar det.

Jag ska börja använda mig av desktop mode mer frekvent. Jag vill testa det fullt ut för att se om det går att leva med det som enda system.

Mvh Ade!

Huawei Mate 10 Pro i Desktop Mode. 

Av Fredrik Adetoft

Pappa, sambo och bostadsrätt. Här vilar inga ledsamheter! Består till 99% av ren glädje. Hatar turbaserade sällskapsspel! Bloggar om allt och inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s